dimecres, 18 de maig del 2011

Entrem en la recta final


El Grup Compromís pel Palomar accelera la seua carrera en els dies finals de campanya electoral.

17 de maig 
Ahir, dia 17 es va procedir a la pegada de cartells als llocs que tenim autoritzats. En ell es va procedir a enganxar els tres tipus de cartells de que disposem, un de la Coalició, es dir, la careta famosa, més uns altres amb la foto d'Enric Morera i la de Mònica Oltra.
Ens va servir de gran ajuda l'experiència del nostre company José Gil en l'art de penjar cartells, una activitat que cada vegada més s'allunya dels costums polítics tradicionals.

18 de maig
Per continuar amb els actes previstos per a final de campanya hui està previst que els membres de grup ens pegem una altra vegada una volta pel poble per a repartir les paperetes que, de ben segur, ens donaran la victòria a les eleccions del diumenge. I és que és molta la gent que ens les ha demanat per poder anar a votar  amb el sobre preparat des de casa.

19 de maig
De matí farem acte de presencia al mercat del poble, on podrem debatre amb les persones que estan comprant, que s'estan prenent un cafè al bar i podrem comentar totes les nostres propostes.
De vesprada, com a cloenda, estem preparant el que serà l'acte final de campanya, el míting, on podrem parlar i donar detalls de les nostres intencions a l'Ajuntament, així com escoltar els assitents per poder dialogar sobre qualsevol comentari que ens facen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada