divendres, 20 de maig del 2011

Míting i presentació de tota la candidura

El dijous 19 de maig va ser el dia de Compromís pel Palomar.
A les 20:00 h. va tindre lloc el míting i pla presentació de la resta dels candidats que opten a l'ajuntament per Bloc Palomar: Coalició Municipal Compromís.
El saló Multiusos estava ple de gom a gom, es calcula que unes 140 persones (el que equival a un 28 % del  cens electoral) van poder escoltar de viva veu les propostes i suggerències de la candidatura per a les pròximes eleccions.

Pedro Gil en el seu parlament
En el transcurs de l'acte, el cap de llista, Joan Sancarlos, va anar presentant cada candidat un per un, dedicant-li una frase particular per a cadascun d'ells i elles.
Després va prendre la paraula Pedro Gil, que va començar amb unes emotives paraules dedicades als seus amics amb els que fa un parell d'anys es va gestar el grup que ara es presentava, insistint que en un principi ningú no augurava un futur a aquestes idees. Després ens va parlar dels compromisos de regeneració democràtica amb el que ens comprometem a no allargar a més de 8 anys la permanència de ningú en l'alcaldia, també de la importància de les associacions per al bon funcionament del poble, així com de la creació d'una borsa de treball.
Per acabar ens va recitar una poesia de Vicent Andrés Estellés "Assumiras la veu d'un poble"

Patricia contant-nos coses interessants
Després Pedro va donar la paraula a Patricia Vidal, que començant amb les paraules de Joan Fuster "Qui perd els orígens perd la identitat" ens va contar la seua experiència quan de xiqueta li sabia molt greu el haver d'abandonar el Palomar cada diumenge, i els sentiments que això havia despertat en ella, lligant-ho molt bé amb el Palomar i la importància que té que los els sectors socials es senten representats i recolzats per un ajuntament que escolta les persones i fa el que pot per ajudar-les. Així va anar repassant les necessitats dels diferents trams generacionals: escoleta, escola, joves, ames de casa, jubilats... també va fer referència a la necessitat de potenciar l'esport i la creació d'una regiduria de joventut i festes, amb la que poder canalitzar l'entusiasme de la joventut (i dels no tan joves) i donar-li un bon aprofitament a les instal·lacions esportives municipals.

Sergi Martí, en acció
En acabar Patricia li va tocar el torn a Sergi Martí, que va començar parlant de la importància de les noves tecnologies i de les possibilitats que ens brinden de cara al funcionament d'un ajuntament i la seua relació amb els ciutadans.
Per proseguir amb una crítica al caos urbanístic que estem vivint en tots els pobles i de com això afecta a l'aspecte general del poble, va fer una exaltació dels valor de poble menut i tradicional, sense oblidar de prosperar, però amb control. Va fer un repàs a les propietats municipals infrautilitzades o en desús, així com les que s'han fet de nou.
Ens va proposar dos actuacions com a exemple per a dur a terme, com són cobrir el Carrer Nou per a poder-lo utilitzar amb millors condicions, així com la possibilitat de crear un accés peatonal Albaida - el Palomar; propostes que van ser molt ben acollides per part del públic assistent.

Joan, conventcent-nos a tots/es
I com a remat final Joan Sancarlos ens va fer vibrar amb el seu discurs final, amb innumerables propostes per al futur del Palomar. Però allò que més efecte va tindre van ser les propostes general de govern, explicant quina va a ser la nostra actitud en el consistori municipal, donant raonament sobre algunes de les errades que han comés els nostres predecessors el l'alcaldia.
Aquestos parlaments van aconseguir que el públic assistent s'emocionara i felicitara incansablement els oradors pel seu treball tan efectiu, alhora que discret i elegant.

La conclusió a que tots arribàvem és que tenin moltes possibilitats de guanyar les eleccions i així poder acceder a l'alcaldia.  
Com així ha de ser!!!.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada